Kuulumisia

Kuvassa Vihervaaran Moonan ainokainen

Alkuvuoden astuttelut eivät oikein tuottaneet tulosta, mutta nyt on poikasia pikkuhiljaa putkahdellut naaraalle jos toisellekkin.
Vanhimmat pikkuiset ovat kääpiöscheckejä ja syntyneet 17.3. emona Pikkumurun Leela ja isänä Petkelkannan Rikki. Poikueessa on 4 poikasta, 2 keltamustaa ja 2 keltamustaa japanilaista. Näistä toinen keltamusta jää kotiin kasvamaan.
Poikasten kasvua ja kehitystä on ihanaa seurata.

Vihervaaran Moonalla (valkoinen ps hermeliini) on yksi ruskeasoopeli poikanen, joka jää melkovarmasti kotiin kasvamaan. Isänä tälle pienokaiselle on Hjördis (ruskeasoopeli). Moona voisi mahdollisesti etsiä poikasen luovutuksen jälkeen sopivaa uutta kotia itselleen.

Zefkrkan pullea poikanen

Toinen vuoden kääpiöscheck poikue ei oiken onnistunut, Zefkrka emo synnytti 3 poikasta pitkin häkkiä ja harmikseni poikaset kerkisivät kylmettyä hengiltä ennenkuin kerkisin hätiin, mutta yksi poikanen oli syntynyt pesään, ja voi oikein hyvin, ehkä vähän liiankin, on aika pyöreässä kunnossa, emon maitobaari on ollut hyvin runsas 🙂
Tämän ihanan pikkupalleron isänä on Omenatarhan Bilbo.

Petkelkannan Ritan poikaset

Hermeliini naaras Petkelkannan Rita synnytti 1.4. ja saldona 3 ruskeasoopelia ja yksi valkoinen ps, isänä näille on Dreamer´s Hugo (valkoinen ps).
Kääpiöscheck naaras Vihervaaran Zaida synnytti 4.4. ja pikaisella vilkaisulla näytti että pesässä olisi ollut 3 poikasta, joista 2 keltamustia ja yksi keltamusta japanilainen. Tämän poikueen jälkeen Zaida jää meillä kasvatuksesta pois ja etsii hyvää kotia poikasten luovutusiän jälkeen.
Tänäaamuna ihana Vackamo´s Lisen oli saanut pesään täytettä, poikueen saldosta ei ole tietoa vielä, mutta aikanaan sekin selviää.

Kuvassa kääpiöscheck uros Omenatarhan Bilbo

KAIKILLE OIKEIN IHANAA JA PUPUMAISTA KEVÄÄN JATKOA JA KESÄN ODOTUSTA <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *