Kuulumisia

En olekaan vähään aikaan päivitellyt tätä blogia muuten kuin kotia etsiviä kaneja, sekä meillä asuvia kaneja. Kasvatuksesta jäi kääpiöscheckit pois, joten meillä kasvatetaan ainoastaan hermeliiniä, näiden pikkuisten söpöläisten kanssa on ihan riittämiin puuhailtavaa.
Tällähetkellä meillä kasvaa 2 poikuetta, Hede´s Elvalla on 3 ja Taotaon Easyllä on 2 poikasta. Näistä poikasista ei tule näillänäkymin yhtään myyntiin.
Pikkumurun Xenia, Pikkumurun Unna ja Onnimannin ilona on käyneet miehissä, ja heille odotellaan jälkikasvua syntyväksi aikanaan, toivottavasti ovat kantavana ja kaikki menee hyvin. Nämä olisi tämän vuoden viimeiset poikueet, ja kanit jää talvitauolle poikastelupuuhista.

Muutama hermeliini etsii vielä omia kotejaan, jos sinulla sellainen olisi tarjolla, ota yhteyttä niin jutellaan lisää 🙂

Suomen kaniyhdistys järjestää näyttelyt 21.9.2019 Kuopiossa, jossa on ulkomuoto, rek ja pet luokat. Sinne olisi tarkoitus lähteä muutaman kanin kanssa. Lisää infoa näyttelystä löytyy kaniyhdistyksen sivulta.

Hede´s Elvan pienokaiset <3
Taotaon Easyn pienet söpöläiset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *