Syksy saapuu

Kuten otsikkokin kertoo, kesä alkaa olla ohi ja syksy saapuu, kuten joka vuosi.
Tämä syksy on ollut hieman haikeampi, johtuen kanilan muutoksista,
Pikkumurun kanilassa lopetetaan luonnonharmaan ja raudanharmaan värin kasvatus, päätös ei ole ollut helppo, näillä väreillä on onneksi useita muitakin kasvattajia, joten kasvatus jatkuu näiden värien osalta toisaalla.
Näissä väreissä on todella upeita kaneja, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, aika aikaansa kuitenkin. Kiitos yhteistyö kasvattajille avusta ja hienoista kaneista <3
Itse keskityn jatkossa ainoastaan venäläiseen kuvioon, värissä musta, tämä päätös jatkaa ainoastaan yhden värin kanssa johtuu siitä että kanien tilat tulevat huomattavasti pienentymään, joten vaihtoehtoja ei ollut paljon, mietin myös kasvatuksen lopettamista ja lemipikanien jättämistä lemmikiksi, mutta ehkä kuitenkin jalostus antaa harrastukseen enemmän sisältöä, onnistumisten ja epäonnistumisten kautta.
Luonnosta löytyy vielä hyvin kaikenlaista syötävää kaneille, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää ennen pitkää talvea, herkkuja voi myös kuivattaa talven varalle jos siihen on mahdollisuus, mukavaa syksyn jatkoa kaikille 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.